Monday, October 09, 2006

Απολογισμός Α' Γύρου & Μεταγραφές


Ο πρώτος γύρος τελείωσε και μπορώ να πω, πως πήγε πάρα πολύ καλά για την ομάδα μας. Είμαστε μεσα στο στόχο μας, που δεν ειναι άλλος απο την άνωδο στην Β' κατηγορία. Μετά απο 18 αγώνες βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση της Regional Division North με 33 βαθμούς, έχοντας 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Τα γκόλ ειναι 41 υπέρ και 21 κατά. Πρώτος σκορερ ο Gianni Comandini με 17 γκολ σε 13 εμφανίσεις. Περισσότερες ασσιστ ο Pablo Sanchez με 8 σε 18 εμφανίσεις. Καλύτερο μέσο όρο αξιολόγισης έχει και πάλι ο Pablo Sanchez με 7.90 μ/ο. Ο μέσος όρος εισιτηρίων στο Millerntor Stadion είναι 14.379!

Κατα την διάρκεια των μεταγραφών του Ιανουαρίου κλείσαμε 3 παίκτες που έρθουν στην ομάδα μας την 1η Ιουλίου αφού τότε λείγουν τα συμβόλαιά τους. Αυτοί είναι οι:


Tom Schikora (Wattenscheid)
Nationality: German
Age: 21
Position: WB/M R
Prefered foot: Right Only

Eugen Bopp (Nottingham Forest)
Nationality: German
Age: 22
Position: AM RC
Prefered foot: Right Only

Ezequiel Lavezzi (San Lorenzo)
Nationality: Argentinian
Age: 20
Position: FC
Prefered foot: Right

Η συμφωνία με τον Lavezzi ήταν μεγάλη έκπληξη για όλους, αφού είχε προτάσεις απο Milan και Juventus, αλλά απο οτι φαίνεται ο νεαρός Αργεντίνος κατάλαβε ποιός τον είχε μεγαλύτερη ανάγκη και πού θα έπαιζε βασικός και αναντικατάστατος. Πρόκειτε για πάρα πολύ καλό επιθετικό!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home